This strain is not on any a menu with any listings near you. Showing all listings who carry it regardless of location instead.×

Find info on the {indica/sativa/hybrid} {strain_name}, plus explore related cannabis and medical marijuana strains and marijuana effects.

You need to be signed in to do that

Marijuana Effects

Don't have an account yet? sign up

Forgot Your password? Resset It

Cannabis Reviews Weed Strains Marijuana Effects Marijuana Listings Mobile Marijuana Effects
Review/Comment

Gokunk

Flowering Time ~60 days

Dominance mostly indica

Bio Varietat majoritàriament Skunk va ser creada amb l'ajuda d'un cultivador amic. Aquesta meravellosa planta ha estat guardada com un tresor fins que hem tingut l'oportunitat de presentar-la com a varietat de la nostra col.lecció.Es tracta d'un encreuament de Somango x Skunk amb un exemplar de Mazar (Afgani x Skunk) per això manté clarament totes les qualitats Skunk. D'altra banda s'ha reforçat i millorat les qualitats de productivitat i vigorositat que li confereix la Afgani pura (Mazar El Shariff).És una planta de mides grans encara que amb una estructura de branques més aviat fràgil per la qual cosa s'aconsella un tutor a partir de l'inici de floració. Així les branques podran suportar els pesats cabdells.La densitat ideal de cultiu a l'interior és de 10 plantes/m2 emprant testos de 8 litres i amb un període de creixement de tres setmanes. El temps de floració s'allargarà fins als 60 dies encara que es pot retardar o avançar uns dies segons els gustos del consumidor.Perfectament adaptada per a cultiu en SCROG i cultiu en SOG (Sea of Green o Mar Verd).Cultivada a l'exterior aquesta planta adquireix grans dimensions i pot arribar a superar l'alçada de dos metres i produir fins a 600 grams per planta.En aquest cas la collita es durà a terme entre l'última setmana del mes de setembre i mitjans del mes d'octubre depenent de la varietat i dels fenotips.El que més destaca d'aquesta varietat i el que la fa inconfusible és sens dubte el seu sabor i la seva aroma que són realment dolços i afruitats amb un fort toc d'Skunk derivant a fusta vella segons va avançant el procés d'assecat i curat. Al fumar impregna totalment les papil-les gustatives i no les allibera fins passada una bona estona.S'experimenta un efecte físic relaxant.Genètica: Somango x Skunk/ x Mazar.Contingut Sativa-Índica: 60% Indica i 40 Sativa.Floració interior: 55-65 dies.Collita exterior: finals de setembre- mitjans d' octubre.Contingut en THC: 16-18%.Producció a l'interior: 300-500 grams/m2.Producció a l'exterior: 350-600 grams per planta.

Origins indoor

Genes:

New CANNAPAGES available for order!

Thinking about visiting Colorado for freedom's sake? Click below to order your very own copy!

Order Now!

Sign up