This strain is not on any a menu with any listings near you. Showing all listings who carry it regardless of location instead.×

Find info on the {indica/sativa/hybrid} {strain_name}, plus explore related cannabis and medical marijuana strains and marijuana effects.

You need to be signed in to do that

Marijuana Listings Mobile

Don't have an account yet? sign up

Forgot Your password? Resset It

Where To Find Weed Cannabis Reviews Where To Find Marijuana Where To Find Weed Cannabis Reviews
Review/Comment

White Afghan

Flowering Time ~50 days

Dominance indica

Bio Tal com són les seves progenitores Afghani i White Widow aquesta planta és densa i compacta de fulles fosques i amples. Presenta una distància entre nodes petita i una aparença forta i robusta. Finalment cal destacar la seva uniformitat.Donada la seva poca tendència a desenvolupar branques laterals és una perfecta aspirant per un cultiu de SOG o Mar Verda a una densitat de 25 plantes/m2 i usant testos de 35 L. El seu creixement de tres setmanes fa que pugui ser tallada en poc més de dos mesos de cultiu. També pot oferir un bon rendiment si és conreada en densitats menors si es realitza la poda de la punta.És una varietat que resulta perfecta en cultiu exterior balcons o terrasses per la seva presència densa i compacta. En aquest cas es recomana utilitzar tests de 25 L i una poda apical en vistes a afavorir la seva ramificació lateral.Finalment podem afirmar que es tracta d'una planta de ràpid i fàcil cultiu que farà les delícies de principiants i experts fans de les varietats índiques.Destaquem el seu fort i agradable aroma floral fresc i intens i el seu sabor agredolç (lleugerament més dolç) que produeix alhora un sabor fresc i agradable . Per tot això resulta una planta equilibrada pel que fa a les seves característiques d'aroma i sabor derivades de les varietats originàries.Presenta un clar efecte Índic el que la fa perfecta per al seu consum al final del dia o per a aquelles persones que busquin alentir una mica el seu ritme al llarg del dia. D'altra banda al no presentar un gran efecte psicodèlic és molt recomanable per al seu ús com marihuana terapèutica o per regular els transtorns de son.Genètica: Afgani x White widow.Contingut Sativa-Índica: 100% Indica.Floració interior: 45-55 díes.Collita exterior: a finals de setembre.Contingut en THC: 14/16%.Producció a l'interior: 300-350 g/m2.Producció a l'exterior: 400-450 g per planta.

Origins indoor

Genes:

New CANNAPAGES available for order!

Thinking about visiting Colorado for freedom's sake? Click below to order your very own copy!

Order Now!

Sign up